Welkom bij Versatelier Peeters Govers

Over ons

Hou je van lekker en vers eten en hecht je belang aan kwalitatieve producten? Dan ben je bij Versatelier Peeters Govers aan het juiste adres.

Familie Peeters Govers is al sinds 1947 een klinkende naam in verse voeding.

Met deze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat jij nodig hebt om een heerlijke maaltijd op tafel te toveren. Ambachtelijk kwaliteitsvlees, gemaakt met torenhoge passie en jarenlange vakkenis, dat is waar wij voor staan.

Versatelier Peeters Govers

Om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn hebben we onze winkel recentelijk uitgebreid met een ruim aanbod aan huisbereide kant-en-klare maaltijden, bereide schepgerechten, verse salades, pokébowls, tapasschotels, … dus ook als het allemaal eens wat sneller moet gaan, kan je bij ons terecht voor lekker en vers eten!

Assortiment

In ons Versatelier kan je terecht voor ambachtelijk kwaliteitsvlees, oude bekende PG klassiekers, charcuterie, smeersalades, dry aged rundsvlees en nog veel meer.

Daarnaast maken we het jullie graag gemakkelijk en hebben we een ruim assortiment aan kant-en-klare verse maaltijden, salades, pokébowls en schepgerechten, tapasschotels, desserts, dips, ….

Kom gerust een kijkje nemen en laat je verrassen door onze lekkere producten.

Dry aged - ruim aanbod gerijpt rundsvlees

Met onze jarenlange ervaring in vlees en verse voeding weten wij de perfecte stukken rundsvlees te selecteren om in onze rijpingskast nog eventjes verder te laten rijpen tot ze perfect zijn om aan jou te verkopen. Onze rijpingskast is ons pronkstuk en daar zijn we dan ook heel fier op. 

In onze rijpingskast kan je dagelijks kiezen tussen minimum 7 verschillende gerijpte runderrassen. Van Holstein, Belgisch Wit-blauw, Simmental, tot Scottona en Arouquesa, elke fijnproever vindt beslist iets naar zijn smaak. Onze slagers helpen je graag het juiste stuk te kiezen en versnijden het graag tot de perfecte côte à l’os.


Tapasschotels

Heb je gezelschap en wil je voor een keer eens niet in de keuken staan maar gezellig mee aan tafel schuiven? Dan zijn onze tapasplanken de ideale oplossing.

Tip: op onze Chef’s choice plank hebben we alle favorieten van onze slagers gebundeld. Voor échte fijnproevers!